Altijd een passende invulling

Als Partner In Muziek zijn wij ook uw partner in live muziek verzorgen in Groningen. Met verschillende formaties en formaties die u zelf samen kunt stellen hebben wij altijd passende live muziek! Of dit nou achtergrondmuziek is of een complete band, alles is mogelijk!

Achtergrondmuziek
Tijdens een perfect diner, een heerlijk menu en een ontspannen sfeer restaurantwilt u natuurlijk ook perfecte muziek.
Ontspannen jazz- en popnummers waarin u zich zult herkennen, maar dan in een eigen jasje. Allemaal op piano en saxofoon. Het is niet te zacht, maar ook zeker niet te hard. U zult er van genieten zonder dat het uw gesprekken tijdens het diner stoort. Het zorgt voor sfeer, gezelligheid en het brengt uw klanten of collega’s dicht bij elkaar, door de kracht van muziek. Waarom nog kiezen voor een radio?

 

Black Coffee
Of wat dacht u van genieten van rustige jazz nummers met een van dedsc_0775 meest gerenommeerde zangeressen van Groningen? Tijdloze nummers van onder andere Frank Sinatra en Ella Fitzgerald geven een extra dimensie aan gezelligheid, vertrouwen en sfeer. Allemaal zijn ze in een originele setting gegoten, waardoor u verbaasd zult staan van Black Coffee.

Black Coffee is precies wat ook koffie moet zijn: warm, gezellig, energiek, nieuw en even een moment van rust. Met de mensen om u heen waar u van houdt. Black Coffee heeft het belangrijkste element van koffie in muziek: vakmanschap.

 

Colourblind
Bent u in voor een feestje? Met Colourblind is een feestje gegarandeerd!
Met een setlist van maar liefst 70 nummers, allemaal akoestisch gespeeld, heeft Colourblind met een kleine bezetting altijd passende muziek! Colourblind is ook uitermate geschikt voor foyers in theaters, om uw klanten nog net wat langer vast te houden en nog een extra drankje te drinken. Met Colourblind wordt het gegarandeerd meer dan één drankje!

Maar, Colourblind kan het ook rustig houden. Met rustige, teruggetrokken covers weten we mensen te raken en mee te nemen in het muzikale verhaal.

 

Bent u enthousiast? Neem contact met ons! of kijk op onze Facebook pagina!