Persoonlijk en betrouwbaar

Binnenkort een personeelsavond, diner of een ander bedrijfsevenement waar ontzettend veel voor geregeld moet worden en u heeft nog geen duidelijke invulling? Wij denken graag met u mee!

 

Met onze ervaring, professionaliteit en persoonlijkheid geven wij u een gevoel van onbezorgdheid en betrokkenheid. Want voor een evenement moet zoveel geregeld worden. Als u een deel van de organisatie uit handen kunt geven en weet dat het goed komt, dan is dat toch de perfecte oplossing?

 

Meer dan muzieklive-professiona-audio-pro-oklahoma
Wij denken met u mee, zorgen voor de juiste invulling en altijd een passende setlist. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over de muziek. Maar bij muziek komt natuurlijk veel meer kijken. Wat dacht u van transport, techniek en op- en afbouw? Dingen waar u in eerste instantie niet aan denkt. Door onze ervaring doen wij dat wel. En vanaf nu nemen wij het daarom graag van u over.

 

Wij leveren het complete plaatje12038543_699631916840428_5695254601339454820_n
Wij nemen voor u alle zorgen rondom de (muzikale)organisatie weg. We zorgen voor het transport, we bouwen voor u op en af en nemen zelfs onze eigen (complete) techniek mee. Daarnaast stellen wij de techniek ook precies goed af, zodat u niet doof wordt, maar zodat wij ook niet onopgemerkt blijven. We betrekken u erbij en doen het precies zo dat u tevreden bent. Zo kunt u aan de hele organisatie van uw evenement of diner een ding afstrepen: de muzikale organisatie. Die doen wij voor u. Daarom zijn wij uw Partner in Muziek.

 

Wil u precies weten wat wij voor u doen, heeft u nog vragen of bent u enthousiast? Neem contact met ons op!